Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Audi TT Dash Ljus betydelser

Audi TT är tillverkad i Ungern för den tyska biltillverkaren Audi . Det är en två -dörrars sportbil med en mängd funktioner, inklusive en justerbar rattstång och ett tjuvlarm . Instrumentbrädan i Audi TT innehåller ett brett spektrum av indikatorlampor för att hjälpa dig ordentligt underhålla bilen . Grönt ljus

Gröna lampor indikerar icke-kritiska funktioner . Det finns två huvudsakliga gröna lampor . Den gröna lampan i form av två pilar som pekar bort från varandra tyder horisontellt att de farliga lamporna blinkar . Den gröna lampan med två lampor lysande ifrån varandra tyder horisontellt att sidoljus eller strålkastare är på .
Gula lampor

Gula lampor indikerar funktioner som är nödvändiga men inte kritisk till omedelbara säkerheten bil underhåll oro . Den gula ljuset i form av bokstaven " EPC " indikerar att motorn måste servas av en professionell så snart som möjligt . Den gula lampan i form av bokstäverna " ABS " indikerar att det låsningsfria bromssystemet har anlitats .
Red Lights

Röda lampor indikerar funktioner som måste lösas innan bilen kan säkert drivas . Den viktigaste rött ljus innefattar ett utropstecken som omges av en cirkel och två halvcirklar på höger och vänster sida . Detta indikerar att det finns ett fel i bromssystemet . Den röda lampan i form av en olja kan ( eller en oljelampa ) indikerar att motorn är för lågt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147432.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.