Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar en Audiovox Car Alarm

Audiovox, ett biltillbehör företag producerar en linje av billarm som hävdar enkel installation. Dessa larm kan vara snabbt trådbundna och monterade så att du kan hålla din bil säker utan att lägga en betydande del av jobbigt att din dag. Även med enkel installation, lägga ett billarm kräver viss kunskap om bilmekaniker. Om du är obekant med larm eller motorer, be en bil-kunniga vän eller familjemedlem för installationshjälp. Saker du behöver
Audiovox billarm kit
Drill
Visa fler instruktioner
1

Montera sirenen på Audiovox larmet i motorrummet med hjälp av en borr och skruvar. Borra två hål, 3/16-inch i diameter. Använd baksidan av siren som en mall för larmet avståndet. Säkra siren med två av de medföljande skruvarna. Anslut siren röda kabeln till den positiva inlägg av bilens batteri med en inkluderad terminal ID ringen. Anslut siren s svarta kabeln till ett jordat fordon delen.
2 hål

Borra i streck, med baksidan av styrenheten som mall. Montera styrenheten på passagerarsidan av instrumentbrädan med hjälp av de medföljande skruvarna. Addera 3

Montera huven byta till en jordad metallyta på insidan av huven. Borra ett hål och säkra switch med en skruv. Montera manöverkontakt av larmet till undersidan av instrumentbrädan med användning av samma monteringstekniker du används för kontrollpanelen. Montera stötsensorn till toppen av instrumentbrädan med användning av samma monteringstekniker du används för kontrollpanelen.
4

Installera LED-ljus i en synlig plats, t.ex. instrumentbrädan. Borra ett hål, 3/8 tum i diameter, och skjut höljet av LED-ljus i hålet. Skjut LED-ljus i huset.
5

Installera startreläet till en jordad del av bilen, nära startmotorsolenoiden tråd av tändningslåset. Borra hål och montera startreläet med samma tekniker som du använde för att montera kontrollpanelen.
6

Arm ditt larm genom att trycka på den övre knappen på sändaren en gång.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147427.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.