Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder Länkade Trailers i Maryland

Länkade släp är oftast ses som en del av hyresflottans erbjudanden. Företag hyr dessa last dumprar att dra redskap och utrustning. Länkade släp kan användas utan särskilt tillstånd eller avsättning till din befintliga körkort i Maryland ger trailern är registrerad och försäkrad. Som någon annanstans, bogsera ansvarsfullt och titta på vägen för några tecken som tyder på trailers är förbjudna. Instruktioner
1

Kontrollera registreringsskyltar på baksidan av släpet. Leta efter en uppsättning av klistermärken i övre höger och vänster hörn. Dessa klistermärken är kodade efter månad och år - till exempel, kan det vänstra hörnet sticker läsa "MAY" anger månaden för registreringen. Den högra hörnet kommer att vara ett fyrsiffrigt nummer som anger året registreringen är bra fram. Till exempel innebär en 2012 registreringen är bra fram till 2012. Bogsera släpvagn om registreringen är aktuell.
2

Få en kopia av Maryland DMV formulär # VR-018 om släpvagnen inte är registrerad. Fyll i det och ta det tillsammans med en regering utfärdat-bild-ID, avgift och titeln till en Maryland DMV kontor. Presentera alla uppgifter till agenten och ta emot de aktuella registreringen klistermärken för släpet. Placera klistermärken på registreringsskylten före bogsering.
3

Kontakta ditt försäkringsbolag agent och ge agenten med släpets registreringsnummer, där i Maryland släpvagnen ligger (med postnummer) och all information som begärs av försäkringsagent. Har vagnen placeras på ditt försäkringsskydd att släpet lagligt samt ge en nivå av säkerhet för din bogsering och resebehov.
4

Tow och köra Maryland vägarna som du normalt, hålla utkik efter eventuella tecken på vägen har restriktioner på släp. Ta en alternativ rutt om dessa lagar påträffas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147418.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.