Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Fastsurrning ett inbyggt släp

Länkade släp används för att dra varor och utrustning. Dessa slutna trailers ses ofta på vägarna som ingår i stora kedjor hyra flottor. Inuti dessa trailers är krokar och klämmor för att använda för att surra lasten. När fastbunden, inte flytta lasten inte därmed förhindra skador på godset. Med många slutna trailers är det viktigt att få viktfördelningen i släpvagnen så den inte påverkar lutningen på vagnen vid transport. Som regel håller 60 procent av vikten på framsidan av hjulhusen och 40 procent på och bakom dem. Saker du behöver
Ratchet remmar med krokar
8mm statiska rep
Låsa karbiner
Visa fler instruktioner
1

Skjut alla lasten tillsammans en gång lastas och vikten är kalibrerad. Thread bogsera spärrfunktion remmar över toppen av lasten.
2

Placera spännbandet hakar på clips eller ringar på insidan av vagnen. Spänn banden så att lasten har sidostöd på toppen.
3

tråd bogsera spärrfunktion remmar runt fram-och baksidan av lasten. Placera hakar clipsen eller ringar på sidan av vagnen. Spänn banden för att ge övergripande stöd på lasten.
4

Linda 8mm sladden runt lasten och fästa ändarna på en krok på släpvagnen bakvägg. Knyt två knutar på ändarna av repet och skjut knut slingor till en karbinhake -. En metall D-klipp med en låsning grind
5

Clip karbinhake i ringen vid den bakre väggen . Vrid styret medurs så långt, vrid den moturs 1/4 varv.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147415.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.