Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Airbag System Testing

Under årens lopp har krockkuddar blivit standard i nytillverkade fordon . Dessa mycket intrikata system testas noggrant innan de genomförs eller installeras i ett fordon , se till att passagerarna kommer att vara säkra om de behöver för att distribuera . Identifiering

Krockkuddar blåses upp med varm gas när de känner att ett fordon stannar mer abrupt än en vanlig inbromsning sekvens , som om bilen träffar en stationär punkt på vägen . Kombinerat med säkerhetsbälten , krockkuddar skyddar förare från större skador .
Funktioner

Airbag systemtest innebär många provningsförfaranden . Ingenjörer arbetar vanligtvis med processer för att mäta tändsatsen , eller bränning , nuvarande återläsning för att avgöra om den energi som skickas till krockkudden producerar rätt timing , liksom uppblåsning av påsen korrekt .
< Br > Överväganden

höghastighetskameror kompletterar också testmetoderna genom att ge en visuell för ingenjörer att bestämma den kritiska tiden mellan den verkliga olyckan och reaktionen av krockkuddar . Felaktig timing kan leda till personskada eller dödsfall .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147411.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.