Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man hanterar airbaguppblåsning

Sedan 1998 krockkuddar har varit en önskad säkerhetsfunktion i alla USA-tillverkade bilar. Konstant re-design och förbättring sedan den första krockkudden dök upp i en konsument bil i 1973 gjorde airbag begränsningar mindre benägna att orsaka skador på passagerarna. Idag, biltillverkare arbetar hårt för att upplysa konsumenterna om hur man ska hantera säker utlösning av airbagen i sina fordon. Instruktioner
1

Ställ din plats när du kör längre bort från ratten eller instrumentbrädan för att undvika airbag skador. Platserna bör vara minst 10 inches bort från rattstången eller instrumentbrädan.
2

Se upp för luftburna partiklar efter att gasen börjar att fly från krockkudden efter utplacering. Dessa små partiklar används för att smörja frisläppandet av påsen under användning och kan orsaka irritation i ögon och hals. Om du har astma, har din medicin till hands för att förhindra en episod.
3

Kontrollera om skador omedelbart efter airbaguppblåsning. Mindre skador kan uppstå, till exempel skrubbsår eller brännskador från utplaceringen. Även allvarliga skador från driftsättning är sällsynta, kontrollera huvudet eller nackskador, käken smärta eller annat fysiskt obehag.
4

Har krockkudden åter installeras av en bil serviceavdelning efter driftsättning. Du bör inte försöka att ominstallera påsen själv
5

inte köra bilen efter dess serviceavdelning ersätter väskan
6

Inaktivera airbagsystemet endast om du har en sjukdom som gör att du riskerar om det vecklas, om du inte kan sitta 10 inches tillbaka från rattstången eller om du inte kan undvika att ha ett barn under 12 ridning i framsätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147410.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.