Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

DOT nummer Visa Instruktioner

Du har ditt Förenta staternas Department of Transportation nummer, nu vad gör du med det? Ett DOT unik identifiering kommersiella fordon och ger DOT tjänstemän med ett sätt att samla in information för fordonskontroller och säkerhetsrevisioner. Visar bilens DOT numret är obligatoriskt i 31 stater för släp, raka lastbilar, bussar, påhängsvagnar, limousiner, lastbilar pickup med släp, skåpbilar, och alla fordon som transporterar farligt gods. Du måste visa det här numret på ett sätt som överensstämmer med federala krav. Saker du behöver
USDOT nummer
Visa fler instruktioner
1

Hitta minst två ställen, en på passagerarsidan av bilen och den andra på förarsidan , för att visa din DOT numret. Visa DOT numret antingen på hytten eller dörr på fordonet. Det finns inga bestämmelser om placeringen av DOT numret, men visas på din dörr gör numret mer synliga på vägen. Bestäm en plats som passar dina behov.
2

Måla DOT numret i en kontrasterande färg i bakgrunden. Om din bils bakgrund är vit, skriva ut DOT numret i svart eller någon annan mörk färg så inspektörer och DOT officerare kan se det. Måla namnet på motorns bäraren en liknande färg till din DOT numret.
3

ut DOT antalet bokstäver så det syns från ett avstånd av 50 meter. DOT officerare måste kunna identifiera ditt fordon under säkerhetsinspektioner och säkerhetsrevisioner.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147409.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.