Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bältesstolar & sittplatser säkerhet för barn

Som förälder är din primära ansvaret för att garantera säkerheten och välbefinnandet för ditt barn. Det är viktigt att göra ditt bästa för att skydda ditt barn hela tiden, i alla situationer. När du reser eller transporterar dina barn till dagis, skolan eller till mataffären, är det viktigt att placera ditt barn i en godkänd booster eller bilbarnstol. Om din bil är inblandad i en olycka, kan booster och säkerhet säten vara till hjälp för att förebygga allvarliga skador. Babyskydd

Födelsen av ett barn är en hektisk och kaotisk tid för nya föräldrar. Det är lätt att förbise något eller glömma det helt. Många första gången föräldrar försummar att komma ihåg att innan de kommer att tillåtas att ta med sig hem nyfödda barn från sjukhuset, är de skyldiga att ha en korrekt installerad Seat Infant säkerhet. Spädbarn bör åka i en bakåtvänd bilbarnstol tills de når höjden och viktgränser som föreslagits av stolens tillverkaren. Stolen måste placeras i baksätet på bilen, helst i mitten av baksätet. Babyskydd är bäst för barnen tills de är minst ett år gammal och väger ungefär 20 pounds.
Cabriolet Seats

babyskydd är speciellt utformade för barn som är ett år gamla eller yngre, konvertibla bilbarnstolar erbjuder föräldrar mångsidighet och hindra föräldrar från att köpa två separata säten som deras barn vinster vikt och blir äldre. Ett konvertibelt säte kan användas för ett spädbarn som en bakåtvänd bilbarnstol när barnet är mycket ung. När barnet blir äldre, kan det konvertibla sätet förvandlas till ett framåtvänt säte, spara föräldrar pengar och låta barnet fortsätta att resa i en sits som gör honom bekväm.

framåtvända säten med Selar
p Om ett barn har vuxit ur tillverkarens rekommenderade längd, vikt och ålderskrav för ridning i en bakåtvänd barnstol, är hon redo att åka i baksätet bilen i en framåtvänd position. Det viktigaste inslaget i en framåtvänd bilbarnstol som säkerställer att barnet förblir säker är full sele. Selen håller säkert barnet på plats med remmar som täcker varje axel, samt en rem och spänne som fäster vid barnets mittsektionen, hindrar barnet från att flytta runt markant i baksätet på bilen.

bältesstolar

När ett barn har vuxit ur vikt och höjd krav för en framåtvänd barnstol med sele, är han redo att flytta in i en bälteskudde. En bälteskudde kan vara en full-stödda sits med ett armstöd eller en enkel bälteskudde med armstöd men ingen tillbaka. Stolens Syftet är att lyfta barnet i stolen tillräckligt för att se till att bilens säkerhetsbälte passa ordentligt. Lokala lagar dikterar hur länge ditt barn behöver för att stanna kvar i en bältesstol.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147408.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.