Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man bogsera med en GMC Cutaway

GMC Cutaway är en mångsidig plattform som är modifierad för olika ändamål. Det kan byggas in i en kub skåpbil, RV, buss eller skolbuss. På grund av dess stegram och kraftfulla lastbilsmotorer, kan det också dra en mängd släpvagn alternativ. Konsultera din instruktionsbok för att avgöra vad den exakta dragkapacitet är för din Cutaway s motorstorlek. Hålla sig inom dessa begränsningar är viktig för en säker resa. Ansluta släpet till lastbilen är en enkel process som alla kan göra. Instruktioner
1

avgöra om det är säkert att bogsera släpets vikt. Du hittar denna information på släpets typskylt, normalt fastnitad på ramen. Se till att brutto släpvagnsvikten (GTW) är mindre än den Cutaway s bogsera kapacitet.
2

Omvänd Cutaway upp till släpvagnen. Om du inte kan se skumt, har en kompis guild dig att rada upp hitch till kopplaren.
3

Fäst kopplaren på Hitch bollen genom att sänka stödbenet. Lås spärren ovanpå kopplare med ett skumt stift.
4

Fäst släpets kedjorna till fordonet. Korsa vänster kedjan till den högra sidan av fordonet och den högra kedjan till vänster sida.
5

Anslut trailerns elektriska kontakten till bilens mottagare. Testa att vagnens elsystem fungerar korrekt. Om du upptäcker ett problem, börja med att rengöra metallen anslutning till fordonet.
6

Kör långsamt tills du får en känsla för fordonets kapacitet. Din inbromsning och kurvtagning kommer att minskas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147407.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.