Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man ansluter Trailer lampor på en Mercury

Trailer lampor i allmänhet krävs på fordon som dras av Mercury bilar och lastbilar --- undantag kan innefatta bogsering på privat mark . Släpvagnsbelysning får aldrig anslutas direkt till Mercurys kretsar svans lampa eftersom det kan skada ledningar och kan orsaka en brand . Alla Mercury fordon som kommer att bli bogsering på allmän väg ska förses med en släpvagn ljus krets som slutar i en behållare nära dragkrok . Använda trailer lampor på en Mercury innebär att göra en anslutning . Instruktioner
1

Vrid dragfordonets Extraljus och kers på och gå runt bilen för att identifiera eventuella misslyckade lampor innan du ansluter släpvagnens belysning . Kontrollera bromsljus och varje blinkers . De kontroller som används för fordonets strålkastare är desamma som för släpets lampor .
2

Vrid Mercury ljus ut , och läget släpet bakom Mercury . Fäst dragkrok och eventuella kedjor säkerhet . Anslut släpvagn ljus in i behållaren intill hitch göra anslutningen. Var noga med att ge gott om slack i linan för kurvtagning . Linda inte sladden trailer ljuset runt stötfångaren eller låta det bli trassligt i säkerhetskedjorna .
3

Kontrollera att släpets lampor fungerar genom att göra samma kontroller som du gjorde i steg 1 , denna gång med de anslutna trailer lampor .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147399.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.