Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man reparerar däck på en mobil Motorbike

Om du gillar spänningen i att köra över en vacker, kuperad och oländig stig eller cruising på den öppna vägen för att undkomma vardagen i livet, kan en mobil motorcykel ge en livstid av njutning. Men som någon annan form av transport, måste du ständigt övervaka den för potentiella problem som kan uppstå, till exempel en punktering. Om en av dina mobila motorcykel däck blir tömd, kan du reparera den själv med en god Däckreparationssatsen. Saker du behöver
Auger
Plugs
Cement eller däck tätningsmedel
CO2 patroner
skiftnyckeln
Brukskniv
towelettes
Visa fler instruktioner

1

Inspektera orsaken till platt mobil MC däck. Undersök den för naglar, inbäddade objekt, grus eller grus. Om något av dessa problem finns, kan du isolera det skadade området genom att ta bort hjulet och tillfälligt reparera det själv. Om problemet är allvarligare, till exempel skadade sidovägg eller djupa nedskärningar, bör du söka en motorcykel eller motorcykel butik för professionell reparation eller utbyte.
2

Förbered insidan av hålet med skruven. Först se till att allt skräp torkas bort från runt området. Detta kan göras med ett par förfuktas towelettes. Hämta pluggarna ur däckreparationssatsen och separera plastring från gummit. Applicera cement på gummit samt en av pluggarna och vänta på cementen att tjockna till en klibbig substans. Efter detta sker, kan du stänga punkterade området genom att sätta stickproppen i gummit. Pluggen bör tillåtas att binda under minst 16 minuter.
3

Ta CO2-patron och fyll den mobila motorcykel däck med luft. Övervaka däcket för att se om kontakten har cementeras i rätt position. Om inte, kan du behöva göra om reparationen och fylla med luft. Därför är det klokt att göra flera burkar av CO2 vid sådana motgångar. En ny Däckreparationssatsen kommer med två eller fler burkar. Men om du inte föredrar att använda patroner, kan du få en engined-driven pump. Däcket pumpas när pumpen drivs via motorns kompression. Avlägsna allt överskott plug material med en liten mattkniv
4

. Testa mobila motorcykel för att se om däcket har rätt lufttryck. Du kan göra detta genom att rida den och märker hur det känns. Om resan har en mjuk eller squishy känsla, då är det dags att dra över och ringa efter hjälp, speciellt om du är en bra bit bort från hemmet. Du måste veta var närmaste mc verkstad.
5

söka upp en bra motorcykel eller motorcykel butik i ditt område. Din reparationsarbeten är bara tillfälligt, så du kan antingen helt ersätta det skadade däcket eller kan du instruera butiken för att utföra en permanent reparation på däcket. Detta kan göras genom att ansluta däcket från insidan och ut. Många verkstäder kommer att försöka övertyga dig att byta ut däcket i stället för att reparera den. Därför måste du veta exakt vad du vill ha gjort innan du skickar din motorcykel för service.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147385.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.