Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Förebyggande av Backup kollisioner

Backup kollisioner kan hända på ett ögonblick, och även om de normalt inte resultera i allvarlig kroppsskada, kan de orsaka betydande skada på ett fordon. När du säkerhetskopierar en bil, är det svårare att se människor eller föremål i din väg, så bör ytterligare säkerhetsåtgärder vidtas innan man går i backen. Några enkla tips kommer att hjälpa till att hålla dig och dem omkring dig, ur farans väg. Defensiv bilkörning

När du säkerhetskopierar, ankommer det på föraren för att vara säker på att det inte finns några fordon, fotgängare eller andra föremål i säkerhetskopian vägen. Siktlinjen, liksom alla blinda fläckar, måste kontrolleras och kontrolleras igen innan du flyttar en bil baklänges. Innan man går in i bilen, bör du undersöka området bakom fordonet för att vara säker på att inga personer eller föremål finns bakom det och att hjälpa till att mäta det tillgängliga utrymmet för säkerhetskopiering.
Speglar

Rearview och sideviewkvinna speglar är viktigt när du säkerhetskopierar ditt fordon. Speglar ska justeras ordentligt varje gång du börjar köra. De bör hållas rena och ränder, så att du alltid har en klar bild av trafiken faror i din väg. Objekt bör inte hängas från din backspegeln, eftersom det kan hindra vyn. Många nya bilmodeller är utrustade med en backup kamera som erbjuder en fullständig bild av vad som finns bakom bilen. De slås på automatiskt när du startar bilen och lägga den i "Reverse".
Varningar

Din bil är utrustad med standard varningssystem som hjälper i att förhindra backup kollisioner. Backup lampor aktiveras automatiskt när du sätter bilen i omvänd. Ofta måste du kontrollera att dessa är i gott skick. Om du försöker att backa in i en parallell parkeringsplats, använd din tur signal att låta förare bakom du vet dina avsikter. Låt dem passera dig innan du börjar att backa upp om de har slutat och gett dig gott om utrymme att manövrera in i utrymmet. Bilens horn kan också användas för att varna förare eller fotgängare på din avsikt att säkerhetskopiera din bil. Det finns tillfällen Addera Tips

där några säker körning och parkering tips kan vara den bästa förebyggande. Vid parkering i en hel del som erbjuder ansikte mot ansikte rader av parkering, leta efter ett tillfälle där båda utrymmena finns tillgängliga så att du kan dra fram till andra platsen. Detta eliminerar behovet av att backa ut ur utrymmet när du lämnar. Säkerhetskopiera till enstaka parkeringsplatser också eliminerar behovet av att backa upp i trafiken när du lämnar. Om du behöver backa ut i trafiken, inch tillbaka ett säkert avstånd och sedan vänta på att en förare att komma till en helt stilla och signalera att det är säkert att säkerhetskopiera. När du sitter i trafiken, hålla transmissionen i "Drive" med foten ordentligt på bromsen i stället för att flytta in i "Park." Detta kommer att eliminera risken för oavsiktligt glider in "Reverse".

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147384.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.