Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

2000 Honda Coupe Problem

Hondas 2000 Accord Coupe är en två-dörrars, fem passagerare familjen bil som inte har varit föremål för många säkerhets återkallelser eller klagomål till National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) och med 2010. De flesta klagomål till NHTSA om dessa fordon i frågor med strandade motorer och problem med krockkuddarna löser ut. Överdriven Cranking Problem

NHTSA har fått en konsument klagomål från föraren av en 2000 Honda V-6 coupe att hans bil hade problem med att starta och stopp om avstängning under korta tidsperioder. Det enda sättet detta föraren kunde få bilen startas på nytt var att pumpa gas och växling till växeln snabbt, vilket är farligt. Honda utfärdat en Teknisk service bulletin på detta problem, som anger att vissa Coupes kan kräva överdriven veva att starta motorn om bilen är parkerad för mellan 15 till 20 minuter. Som av 2010, har ingen minns utfärdats för att lösa detta problem.
Air Bag Frågor

A 2000 Honda Accord Coupe ägare klagade till NHTSA att hennes bilens krockkuddar underlåtit att distribuera i en olycka som skadade fyra personer. Andra rapporter till NHTSA visar ett återkommande problem i sensorn Airbagmoduler, Honda har utfärdat flera tekniska servicebulletiner kring frågeställningar krockkudden i dessa fordon, men inga återkallelser har utfärdats för att avhjälpa problemen.

Säkerhetsbälte Defect

Under 2001 och 2002 genomförde Honda två återkallelser för 2000 års modell Honda kupéer grund bälteslås fel som kan orsaka passagerarna i baksätet att ha problem unbuckling deras bilbälten i händelse av en krasch. Dessa säkerhetsbälten inte uppfyller Federal Motor krav fordonssäkerhet. I den första återkallelsen, var bara vänster och höger bakre bälten återkallas. Den andra minns inkluderade mitten baksäte spännen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147376.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.