Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vägbanan Dragande Gränser

För att minska skador på federala Interstate Highway-systemet, har den federala regeringen införde högsta viktgränser för alla fordon, inklusive påhängsvagnar, på alla motorvägar och amerikanska motorvägar. Staterna måste antingen uppfylla eller överträffa de federala restriktioner eller inför en förlust av miljontals dollar i årligt vägunderhåll finansiering från federala Department of Transportation. Att tillämpa reglerna, kan stater tvinga lastbilschaufförer att underkasta sig en viktkontroll som helst. Bruttovikt

federala bestämmelser för landsvägskörning staten som på något fordon, kan maximalt 20.000 pounds (10 ton) lastas på en singe axel. Om axeln är en tandem, som de hittade på baksidan av de flesta långväga släp, måste den maximala vikten inte överstiga 34,000 pounds (17 ton). Lastbilens totalvikt (totalvikt) får inte överstiga 80,000 pounds (40 ton).
Fordonsbredd

Alla amerikanska och motorvägar kräver att fordonets bredd inte kan överstiga 102 inches (8,5 fot). Denna begränsning omfattar inte speglar, handtag eller andra enheter som krävs för bilens säker och effektiv drift. Addera ditt fordon Längd

Federal lag ger ingen maximal längd restriktioner för amerikanska och mellanstatliga linjer, även om det kräver enskilda stater att ställa sina lokala begränsningar vid eller över 48 meter för en truck-och-släp och vid eller över 28 meter för en enda trailer i en lastbil-trailer-trailer (twin -trailer) kombination.
Undantag

Ibland måste åkerier dra objekt som överskrider nationella bestämmelser. I fall som dessa, kommer förarna måste kontakta stat och landsting tjänstemän för att fastställa en rutt som kommer att hålla dem från federala vägar. Lokala myndigheter ofta debiterar drivrutiner eller åkeri en avgift för att transportera alltför tunga laster på grund av den skada den gör på vägen och dess bas under marknivå. Åkerier bygger ofta dessa avgifter i kostnaden för att dra en tung last och föra över kostnaderna på kunden som kräver leverans av en 40-tons-plus punkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147374.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.