Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Park My Big Rig

När du kör en stor rigg, är avkoppling absolut nödvändigt. På någon trafikerad gata en stor rigg kan skapa en trafikstockning som bara kan pågå ett par minuter, men verkar som det tog timmar att rensa för en pendlare. Inte varje plats en stor rigg parker blir pendlare-vänlig. Föraren av en stor rigg behöver nerver av stål för att hantera trycket från parkering medan människor blåser deras bil horn, försöker att köra runt dem som trucker parker och som kan bara stå där och vara aggressiva. Saker du behöver
Big Rig fullt utrustade med speglar
Visa fler instruktioner
1

Titta på trafiken i det område där du vill parkera det stora riggen. Bestäm om detta är en bra plats att parkera. Gör din bedömning utifrån personliga omdöme och körförmåga. Inte varje lastbilsförare kan parkera med lätthet.
2

Gör en plan för hur du vill parkera. I denna plan bestämmer vilken vinkel du behöver för att parkera på att minst stör gata trafik. Slå på de fyra-vägs blinkers så fotgängare och pendlare vet du förbereder för att stödja stora riggen.
3

Öka trycket på gaspedalen och kontrollera att du har transmissionen i en låg växel. En stor rigg har som minimum 18 växlar. De låga växlarna är 1-8. Det är bäst att parkera i växlarna 1, 2 och 3. Kör fram för att positionera trucken så att säkerhetskopiera är i en rak linje. Säkerhetskopiera rakt är det enklaste och minst farliga sättet att parkera en stor rigg.
4

Välj var du vill dörrarna till vagnen så att när du lossar gods finns det så lite lyft och bärande som möjligt . Använd speglarna att backa den stora riggen upp till bay dörrar där du vill parkera. Av säkerhetsskäl, inte luta sig ut lastbilen fönstret. Kör stora riggen bakåt med kopplingen, bromsen och pedalerna gas för att styra hastigheten på trucken är i rörelse. Krypa in i parkeringsplats.
5

Analysera din position och sluta innan du träffar gummifötter på yttervägg av viken öppning. Tryck ner bromspedalen bara och sätta växelspaken i första. Ställ luftbromsar genom att dra spaken uppåt för att låsa bromsen på plats. Stäng av motorn och ta ur bilen och utvärdera din parkering jobb. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147359.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.