Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Tips för körning med Parallel Lines

Körning inom de parallella linjerna i vägbanan är det bästa sättet att undvika en olycka . I själva verket är det lagen . Många människor gör okloka beslut vid ratten som kan leda dem att tappa kontrollen . Genom att följa några enkla tips , kan förarna se till att de inte vridande i skymundan . Undvik Synnedsättning

Det bästa sättet att hålla sig inom de linjer är att titta på dem . Strul med radion eller försöker text under körning är distraktioner som kan leda till en olycka . Stäng av radion och mobiltelefonen under körning för att undvika frestelser .
Behåll Manuell kontroll

Förare bör hålla båda händerna på ratten . Med en eller inga händer på ratten , kan en enkel jättegryta eller en oväntad kurva svänga snabbt bilen utanför de parallella linjerna . Förare ska föreställa ratten som en klocka och placera händerna på klockan 10 och klockan 2 fläckar .
Undvik Mentala distraktioner

studier har visat att prata i en mobiltelefon , även när du använder en handsfree-enhet , försämrar den kognitiva förmågan hos föraren nog att det ökar sannolikheten för en olycka . Bilkörning arg eller upprörd kan också vara en dålig idé .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147358.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.