Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Tundra Bogsering Tips

Den Tundra är en pickup som tillverkas av Toyota. Många människor använder tundras att dra släpvagnar när de flyttar eller för byggnadsändamål. För att dra en släpvagn på ett säkert sätt, finns det några tips och regler du bör veta om före lastning eller flytta din släpvagn. Viktfördelning

att säkert bogsera med en Toyota Tundra, måste du ordentligt fördela vikten på din släpvagn. Förvara tyngre saker på framsidan av vagnen och försök att placera cirka 60 procent av den last vikt i fronten och 40 procent i ryggen.
Linor och spännband

För att ytterligare säkra din släpvagnsvikt i din släpvagn, att använda rep och spännband håller föremål faller bort av din släpvagn.
körhastighet och bromsning

Vid bogsering med Toyota Tundra, inte överstiger 55 mph. Du bör också hålla extra avstånd mellan dig och andra fordon för att se till att du kan stanna säkert. Den extra vikt du bogserar kommer att orsaka din lastbil för att bromsa långsammare.
Manövrerande Tekniker

Medan du kör, det sätt på vilket du manövrera kommer att förändra mycket. När passerar andra fordon, bör du komma ihåg att din Tundra är längre än normalt på grund av trailern. Du bör alltid sakta ner när du närmar dig en nedförsbacke väg. När du tar en tur, bör du göra en bredare tur att undvika att träffa en trottoarkant med släpet. Dessutom, om släpvagnen börjar att piska fram bakom din bil ska du inte bromsa eller påskynda. Helt enkelt ta bort foten från av gaspedalen tills släpvagnen rätar ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147352.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.