Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

North Carolina Mobiltelefon Lag

I North Carolina , är förarna i åldern 18 år och äldre får använda mobiltelefoner . Även åtta stater har infört handsfree- lagar mobiltelefon med 2010 , fortsätter North Carolina för att tillåta bilister att hålla en mobiltelefon under körning . Andra mer specifika regler finns . Text Messaging Banned för alla förare

Under 2009 blev senaten Bill 1289 infördes i lagen, enligt DrivingLaws.org . Lagförslaget förbjuder textmeddelanden från alla förare . Om en förare fångas textmeddelanden , är bötesbeloppet 100 kr plus rättegångskostnader . Kränkningen inte lägga till punkter till en bilist kör rekord .
Operatörer School Bus förbjudits använda mobiltelefoner

Under 2007 passerade North Carolina senaten Bill 1289 , som förbjuder användning av mobiltelefoner när du kör en skolbuss . Om en förare är fångad med en mobiltelefon under körning , är böterna minst $ 100. Denna lag är för bussförare i privata och offentliga skolor . Kränkningen lägger inte pekar på en bilist kör rekord , enligt DrivingLaws.org .
Drivrutiner yngre än 18 kan inte använda Mobiltelefoner

SenatRäkning 1289 förbjuder också användning mobiltelefon av förare yngre än 18 . Om en förare är fångad med en mobiltelefon , är det fina $ 25. Kränkningen lägger inte pekar på en bilist drivande post . Om en förare som ringer räddningstjänsten , är det en juridisk telefonsamtal , enligt DrivingLaws.org .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147343.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.