Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Europeiska Auto Safety

Körning i Europa är inte annorlunda från att köra i USA när det gäller auto säkerhet . Båda regionerna har tillämpat många taktik för att försöka förhindra auto dödsfall . Europeiska fordonssäkerhet lagar bör aldrig ignoreras . Det bästa försvaret mot olyckor , oberoende av plats , är att hålla sig vaken . Hålla det stabilt

ESC ( Electronic Stability Control ) uppfanns av europeiska biltillverkarna för att öka säkerheten på vägarna . ESC stabiliserar ett fordon i händelse av sladd , vilket ger föraren mer kontroll och minska oddsen för att krascha in i ett annat fordon . Denna funktion kommer både standard och som tillval beroende på märke och modell av det europeiska fordonet .
Säkerhetsbälte Varning

nov 4, 2006 European Automobile tillverkar Association undertecknades i lag European Road Safety Charter . Enligt riktlinjerna i den europeiska stadgan om trafiksäkerhet , måste alla bilar och tunga lastbilar vara utrustade med varningssystem säkerhetsbälte system senast 2010 . Målet med stadgan är att minska antalet bilolycka dödsolyckor med 50 procent .
Krockkuddar och barn
Barn

som behöver en barnstol säte i Europa är förbjudna från att rida i framsätet om barnet bilbarnstol är bakåtvänd . Syftet med denna lag är att förhindra krockkudden i framsätet från driftsätta och krossning baksidan av barnets huvud . Om möjligt bör barnet placeras på baksidan av fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147332.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.