Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man byter ett passerat körkort i Oklahoma

Körning med ogiltigt körkort i Oklahoma är emot lagen. Om du blir stoppad för en trafikförseelse, kommer du att utfärdas ett citat. Undvik att få en biljett genom att förnya din licens vart fjärde år, före utgångsdatum. Även om staten inte skickar ut papper påminnelser, kan du fylla i ett formulär email begäran och Oklahoma kommer att skicka dig en e-post 45 dagar innan din licens utgångsdatum. Om du inte förnya din licens i tid du inför möjligheten av en biljett och böter. Du kommer också att behöva visa bevis på rättslig närvaro i USA innan staten kommer att ersätta din utgångna licens. Saker du behöver
Utgånget körkort Flighter State certifierad födelse Dokument intyg
från primär och sekundär identifikation lista
Pengar för årsavgift
Visa fler instruktioner

1

Få tillstånd certifierade födelsebevis och ett dokument noterat på primär och sekundär identifikation förteckning som tillhandahålls av Oklahoma Department of Public Safety. Vissa dokument från den primära listan inkluderar en certifierad födelseattest, ett amerikanskt pass eller ett giltigt Oklahoma körkort utfärdas när som helst efter 31 Oktober 2007. Några acceptabla former från den sekundära identifiering listan inkluderar ett Social Security-kort, någon av de poster som anges i den primära listan används inte för din primära identifikation, ett flygcertifikat eller Oklahoma vapentillstånd.
2

Go till länets Körkort Exam Station eller en tagg byrå för att ersätta din utgångna körkort. Ta med din utgångna körkort, ditt tillstånd certifierade födelsebevis och ett dokument från både primära och sekundära identifiering listan.
3

Visa dina juridiska dokumentation papper till taggen agent eller Tenta Station kontorist och ansökan en ersättare körkort.
4

Betala avgiften. År 2010 var det 21,50 $. Om du fick din ersättare licens på ett prov Station, ta dina papper slip till din lokala tagg byrå. Taggen agent kommer att förse dig med ditt permanenta körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147331.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.