Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkerhetskrav för rörställ för lastbilar

rörställ är vanligaste tillbehören för energiföretag och konstruktion lastbilar som garanterar en säker transport av material . Dessa ställningar kan variera i storlek, beroende på storleken och vikten på röret som transporteras. Korrekt monterad

Pipe rack bör vara säkert fästade till kroppen av trucken. Dessa ställningar bör inte sträcka sig över fender av lastbilen på vardera sidan , för att säkerställa korrekt balans av fordonet.
Vikt

Pipe rack bör konstruerad i enlighet med storlek och vikt av det material den förväntas carry.Pipe rack för att hålla små , ​​kan lätta PVC-rör har en maxvikt ersättning på 50 till 100 pounds , medan en tung rörställ kanske kan hålla upp till 150 pounds . Vikt av rör på racket bör vara jämnt fördelade under lagring och transport . Mängden röret på gallret bör aldrig överstiga den högsta vikt begränsning på gallret .
Höjd

Utöka rörställ ovanför toppen av hytten trucken rekommenderas inte , om du vill hålla balansen och hålla rören på ett säkert sätt säkrade . Säkra rören i åtminstone två ställen längs hyllan innan transport. Ändarna av rören kan vila ovanpå hytten på lastbilen men bör inte upphängd ovanför det , för att hålla dem från att böja och bryta under transporten .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147328.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.