Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att bogsera en BMW

Du behöver inte nödvändigtvis behöver hyra en bogsering företag att bogsera din BMW. Du kan göra det själv med hjälp av ett flak bärgningsbil och några andra redskap. De flesta BMW-bilar har redan den nödvändiga draganordning i bakluckan på bilen, inklusive dragkrokar för enkel montering på bärgningsbil. I allmänhet, BMW: s är oftast bäst lämpade för flak bärgningsbilar eftersom deras bakre stötfångare är lägre än de flesta andra bilar. Således, om du skulle använda en lastbil än en flak stötfångaren på din BMW kan skadas på vägen. Saker du behöver
Flatbädd bärgningsbil
dragkrokar
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna BMW bålen, och använd en skruvmejsel för att lossa spärren som håller fast verktygslådan. Ta metallhakar och ta bort skruvmejseln i verktygslådan.
2

Hitta dragkrok lock, som bör fästas vid den bakre väggen av stötfångaren. Använd skruvmejseln för att ta bort det.
3

Hitta främre dragkrok skal. Du hittar den här bredvid dimljusen på den högra sidan av fordonet. Ta den med skruvmejseln.
4

Fäst dragkrok täcker på framsidan och baksidan av bilen. Du kan göra detta genom att använda en skruvmejsel för att säkra dem
5

bort bärgningsbil s vinsch -. Kan du göra detta för hand. Fäst den till dragkrok på baksidan av fordonet. Se till att vinschen är säker.
6

Sätt bilen i friläge och ur parkeringsbromsen.
7

Kontrollera att vinschen är säker igen. Dra försiktigt fordonet vidare till flak. Håll vinschen ordentligt. Sätt bilen i växel. Sätt parkeringsbromsen igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147325.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.