Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Seat Belt Reparationsanvisningar

Säkerhetsbälten bör bibehållas under hela livet och användningen av fordonet. Ett säkerhetsbälte är en viktig säkerhetsfunktion som skyddar individen som bär den. Även om bara en bilbälte i bilen är defekt, sätter sin närvaro alla i bilen vid risk under ett snabbt stopp eller kollision. För att reparera ett säkerhetsbälte alla delar måste inspekteras och bytas ut efter behov. I de flesta fall är det tillrådligt att byta ut hela säkerhetsbältet för att säkerställa att hela mekanismen fungerar korrekt. Saker du behöver
ersätter bilbälte
Skiftnycklar
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Inspektera säkerhetsbältet för att avgöra vad som behöver vara repareras eller ersätts. Den i-Car hemsida förklarar att bältet bandet måste bytas ut om det finns ett problem med montering, montera enheten eller upprullningsdon. Dessutom är bältet anses vara defekt om bältet är bleka, trasiga eller buga.
2

Kontrollera bältet förmåga att dra och sträcka. Den i-Car hemsida förklarar att frågan skulle kunna förknippas med tvinnade band, smuts eller skräp på dem, eller en skadad upprullningsdon. Eventuella specifika frågor bör noteras och försvann då säkerhetsbältet besiktningen är avslutad.
3

Inspektera alla säkerhetsbältet mekaniska delar, inklusive spännet, upprullningsdon, de D-ringar, D -ring fästen och ankare. Den i-Car hemsida förklarar att eventuella skadade eller dåligt fungerande delar måste bytas ut för att säkerhetsbältet ska fungera korrekt. I de flesta fall är det bäst att byta ut hela säkerhetsbältet för att säkerställa att alla delar är effektiva.
4

Slide en hand längs säkerhetsbältet tills höljet uppnås. Auto Media hemsida förklarar att huset ska tas bort med hjälp av en skruvmejsel. När höljet tas bort, använd en skiftnyckel för att ta bort de bultar som fäster bältet till fordonet.
5

Ta bort skruvarna som håller fast axelremmar. Följ bärsystem och bort bultarna vid den andra änden också. Sätt in den nya selen och fäst det med nya bultar.
6

Unbolt gamla ankare och ersätta det med ett nytt ankare. När de nya delarna är säkrade, bifoga nya bultar och knäppa den ursprungliga höljet på plats. Testa bältet för att kontrollera att allt fungerar innan du kör fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147307.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.