Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar Bälten i en Vintage Auto

Säkerhetsbälten har räddat otaliga liv och förhindrat många skador sedan de infördes. Många äldre fordon, men kom utan säkerhetsbälten eller bälten varv alls. Detta är en av många faktorer som gör dessa bilar mycket mindre säkra än dagens bilar. Däremot är avsaknaden av säkerhetsbälten inte så svårt att ändra som du kanske tror. Installera en enkel höftbälte i ett vintageautomatisk gör bilen mycket säkrare och ger dig lite extra sinnesfrid medan du kör. Saker du behöver
Två säkerhetsbälte monteringsplattor
Hammer
Skruvmejsel
Borra med ett antal bitar
nitpistol
Nitar
Hylsnyckelsats
Säkerhetsbälte

Visa fler instruktioner
1

bort mattan runt sätet för att exponera den kala golvet. Placera säkerhetsbältet monteringsfästet på plats på golvet. Fästet är ett plant stycke av metall med ett hål för säkerhetsbältet bult och hål för nitarna. Använd skruvmejseln och hammaren för att markera centrum på hålet för fästet, med fästet som mall.
2

Borra hål vid markeringarna. Hålen för nitarna kräver en 3/8-tums borr. Hålet för bulten behöver en 7/8-inch borr. Borra ett mer hål ca 1 1/2 inches från där du ska montera fästet. Denna diameter bör vara ca 1/2 tum större än bredden av fästet. Du kommer att använda detta hål till skjuter fästet bakom under golvet. Addera 3

Skjut fästet genom det stora hålet och passa in det med de hål du borrade. Rivet fästet på plats under golvet. Sätt niten in i änden av niten pistolen och sätta slutet genom hålet. Krama avtryckaren och niten kommer att dyka på plats.
4

Installera en hållare på insidan av sätet med samma metod som den som på utsidan.
5

Montera änden av bandet i utsidan konsolen med en årskurs 5 bult.
6

Bolt spännet i hållaren på insidan med en årskurs 5 bult.
7 < p> Testa säkerhetsbältet genom buckling det över sätet och dra den fram och tillbaka. Lägga så mycket press som möjligt på den för att se till att det kommer att hålla dig på plats i händelse av en kollision. Kontrollera fästen och bultar för eventuella tecken på överbelastning eller andra problem.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147299.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.