Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Instruktioner för Strap Installation på ett toppmöte Car Seat

Korrekt installation av ditt barns bil bältesstol är helt avgörande för ditt barns säkerhet. Strap installation av dessa platser bör endast göras med en manuell bilbälte. Dessa typer av säkerhetsbälten inte dras inte på något sätt, och ofta ligger i centrum baksätet. Om din bil inte har manuella säkerhetsbälten, bör du använda spärr hakar, som är vanliga i baksätet av bilar som tillverkats sedan 2002. Saker du behöver
Fordon med manuellt justerad baksätet bälte eller spärr hakar
Visa fler instruktioner
1

Placera bälteskudde i baksätet av fordonet så att baksidan av bilsätet jämnhöjd med baksidan av bilens baksäte. Luta bälteskudde något för att åstadkomma detta, om du behöver.
2

Skjut axeln och midjerem av säkerhetsbältet genom bandet bana på baksidan av bälteskudde. Buckle säkerhetsbältet.
3

Placera ditt knä i bältesstol och tryck ner, så det blir ingen slack på bältet när den dras åt. Dra upp bandet bandet för att spänna den.
4

Håll knät i bältesstol och sätter säkerheten krok på baksidan av bälteskudde i ankaret bakom baksätet nackstöd, under bakrutan. Dessa ankare är gemensamma för de flesta fordon, och är obligatorisk för bil-sits installation. Trä kroken på baksidan av sitsen genom öglan i ankaret, tills spärren på säkerhetskrok snäpper tillbaka på plats.
5

Rock bältesstol framåt och bakåt, och från sidan till sida. Det ska inte röra sig mer än en tum i någon riktning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147289.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.