Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kan förbättra Traction på en lastbil

Oavsett om du reser genom farliga förhållanden , eller reser över bergig terräng , kan du behöva lägga dragkraft till din lastbil för säkerheten . Eftersom lastbilar är tyngre i fronten då de är på baksidan , kan gå uppför vara farligt som vikten av lastbilen kan få den att rulla tillbaka . Du kan ta några steg för att förbättra väggreppet för din lastbil så att det blir en säkrare bil att köra . Instruktioner
1

Förvara däcken i gott skick . Hårlös däck har mindre dragkraft än de med goda slitbanor . Vet körsträcka att dina däck förväntas pågå hela och byt därefter .
2 bromsar

ersätter och bromskomponenter som behövs. Korrekt underhåll håller bromsarna fungerar ordentligt så att de inte skaver på däcken i onödan . Addera 3

Lägg extra vikt på baksidan av din lastbil för att jämna ut vikten mellan fram och backa däck . Säckar med sand är ett sätt lastbilschaufförer kan lägga vikt på baksidan av lastbilen .
4

Lägg slirskydd till dina lastbilsdäck . Slirskydd är speciellt användbara vid snö, men öka dragkraften i någon typ av väder. De kan lagras i din lastbil , och installeras på lastbilen som behövs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147286.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.