Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur lång är en CDL körkortstillstånd Gäller i Maryland?

Skaffa en kommersiell körkort körkortstillstånd och i slutändan en CDL är en långdragen process i Maryland. För att få ett körkortstillstånd en kandidat måste först passera en skriftlig allmän kunskapstest, passera medicinska och vision tester och betala en avgift på $ 90 (i december 2010). Skaffa en CDL körkortstillstånd


Innan erhålla en CDL körkortstillstånd i Maryland, måste en kandidat ha först en Maryland körkort. Kandidater som har en CDL som har löpt ut under mer än ett år måste börja om med ett körkortstillstånd. De sökande måste också ha en avdelning för Transportaion kort som bevisar att de är fysiskt kapabla att driva ett nyttofordon och måste passera en vision test. När denne den allmänna kunskapen testet, kandidater som är över 21 år får en obegränsad körkortstillstånd som ger dem möjlighet att korsa statsgränser, och kandidater mellan 18 och 21 får en begränsad inomstatliga endast körkortstillstånd.

kvalificerar för en CDL

CDL körkortstillstånd är bra för sex månader och körkortstillstånd innehavaren kan ta körskicklighet testet så snart som 14 dagar efter det att körkortstillstånd utfärdades. Håll ett körkortstillstånd, måste en förare ha alltid en tillsyn driver med honom och några andra passagerare tillåts i framsätet på bilen. Den övervakar föraren måste inneha ett CDL av minst samma klass som den körkortstillstånd och måste ha minst tre års erfarenhet av denna klass eller en högre klass.
Lägga Endorsements

Förare som innehar lägre klasser av CDL och vill uppgradera till en högre klass CDL måste få ett körkortstillstånd. Detta gäller för förare som innehar en klass C och vill uppgradera till en klass A eller B, att förare som innehar en klass B och vill uppgradera till en klass A och alla CDL innehavare som vill lägga passagerare, hazmat eller skolbuss intyget. För att få en luftbroms begränsning bort en förare måste också få ett körkortstillstånd.
Undantag
p Det finns få situationer där en kandidat för en CDL inte har att erhålla ett körkortstillstånd först. Av staten och kanadensiska CDL innehavare kan överföra sina CDL till samma klass i Maryland. Maryland CDL innehavare som vill lägga till eller ta bort vissa påskrifter behöver inte skaffa ett körkortstillstånd. Dessutom kan förare som innehar en klass A eller klass B icke-kommersiell licens konvertera den till samma klass av kommersiell körkort utan ett körkortstillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147276.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.