Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Dragkrok Fordon Bogsering Information

Det finns flera typer av dragkrokar finns på marknaden . Du bör överväga vilken typ av fordon som bogseras samt bogsera fordon som används vid val av en dragkrok . Dragkrok Typer

dragkrokar finns i två grundtyper : hopfällbara och stel . Den stela dragstången vanligtvis finns tillgänglig på ett billigare pris än en hopfällbar , men kan tendera att vara svårare att installera än en hopfällbar en . En hopfällbar dragkrok kostar lite mer men är mer anpassningsbar än en stel dragkrok . En hopfällbar dragkrok hanterar även bättre medan bogsering än en stel .
Viktgräns

bilens dragkapacitet finns med i tillverkarens handbok . Den rättsliga dragkapacitet på ett fordon varierar mellan länder och stater . En generell regel är att ett fordon inte kan bogsera något större än sin egen vikt utan att behöva bromsar på objektet bogseras . Ett fordon kan tillåtas att bogsera en och en halv gånger sin egen vikt om fordonet bogseras är utrustade med elektriska bromsar .
Dragkrok Design

dragkroken måste vara korrekt utformade för fordon som används . Dragkroken ska vara certifierad för att uppfylla viktkraven för bilen bogseras .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147273.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.