Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Lägga till bilbälten för en bil

Säkerhetsbälten är en viktig säkerhetsfunktion för varje bil. Om din bil är en modell från 1950-talet, när säkerhetsbälten inte krävs, eller om du bara vill lägga till en annan, du gör ett bra val för säkerheten för dig och dina passagerare. Eftersom säkerhetsbälten lagar finns i nästan varje stat i USA, kommer att installera säkerhetsbälten också hålla dig i överensstämmelse med lagen. Saker du behöver
Säkerhetsbälte och hårdvara
Borra med 3/4-tums bit
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort mattan runt insidan delen av sätet och plasten eller skyddsöverdragsväven på dörren inlägget av bilen. Du måste placera en bult i golvet i bilen, och ytterligare tre bultar på dörren inlägget av bilen, så du måste ta bort klädseln för att avgöra om du redan har bulthålen i rätt lägen. Bilar byggda efter 1950 bör redan ha ankare hål.
2

Markera önskad plats för dina bulthål, om du inte redan har ankare hål borras i bilen. Titta på undersidan av ditt fordon för att avgöra om ditt golv bolt plats kommer störa avgasröret eller andra delar undertill.
3

Borra ett hål på golvet i bilen och tre på dörren inlägget av bilen nära sätet. En dörr efter Hålet ska vara något ovanför sätet. De nedre två bör vara nära golvet, flera inches isär.
4

Bolt ändstycket av bältet till fästpunkten i golvet i bilen. Detta är den "mottagande" bit att resten av säkerhetsbältet spännen till.
5

Lägg de tre bultarna i hålen i dörren efter att placera axelremmen bakifrån bulten, upp genom den övre bulten, och ner genom den främre bulten. Dra åt alla bultar.
6

Test säkerhetsbältet genom knäckning av axelremmen till mottagardelen.
7

Skär hål i mattan och dörrposten klädsel /plast till låta bältet att komma igenom. Byt ut mattor och klädsel /plast.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147267.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.