Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Felsökning Mercedes torkarblad

Mercedes-Benz torkarblad utsätts för slitage en tår precis som alla andra bilens. Mercedes-Benz rekommenderar att du byter torkarbladet två gånger per år - en gång på våren och en gång på hösten - för att säkerställa att framrutan är helt torkas. En korrekt torkas framrutan hjälper till att undvika olyckor och minskar förarens trötthet, särskilt i mörker eller under en tung regnstorm. Problem med Mercedes torkarblad kan korrigeras genom att följa några felsökningssteg. Saker du behöver
Replacement blad
Vindruta renare
Visa fler instruktioner
1

Tvätta vindrutan med kommersiellt tillgängliga vindrutan renare och varmt vatten om streck och regn droppar inte bort av torkaren. Försök sedan torkar igen.
2

Byt torkarblad om du fortsätter att ha problem eller sex månader har gått sedan du senast ändrade bladet. Även i torra klimat, när torkaren inte används mycket, kan gummiblandningen torkar ut och försvagas.
3

Stäng huven och placera armarna i vertikalt läge på vindrutan genom att slå på torkarna och flytta Smart-nyckeln till läge "0" vid den punkt att torkaren är i vertikalt läge. Vik framåt torkararmen och vrid bladet 90 grader. Skjut bladet ur hållaren.
4

Installera ett nytt blad. Skjut bladet på armen så att den låses fast. Vrid armen tillbaka i position och fäll armen tillbaka på vindrutan noga för att undvika att bryta mot vindrutan. Försök att rengöra vindrutan igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147263.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.