Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Nya bilar Pressure Sense Tire ?

National Highway Traffic Safety Administration kräver att alla nya bilar och lastbilar som säljs i USA har ett varningssystem för att varna förare för lågt däcktryck . Det finns två grundläggande typer av system som används för att rapportera denna information. Direkt övervakning

Direct övervakningssystem använder en tryckövervakare som är monterad på hjulet för att bestämma däcktrycket. Sensorn kan hållas på hjulet genom en rem eller fastsatta på insidan av ventilskaftet . Det upptäcker tryck sedan sänder informationen via radiosignal till en mottagare i bilen .
Indirekt övervakning

Indirekta övervakningssystem använda information från hastighetssensorn i anti - bromssystem för att avgöra ett däcks inflationsnivå . Eftersom däck som är för lågt är mindre än däck som är ordentligt pumpade , kommer den för lågt däck snurra fortare än de andra däcken på fordonet medger att systemet kan upptäcka ett problem .
< Br > Tire Pressure Rapportering

däcktryck övervakning kan tyda den nuvarande nivån på inflationen för varje däck eller kan endast indikera när ett däck blir låg . NHTSA kräver en larmsignal när däcket inflationen är mer än 25 procent lägre än det rekommenderade däcktrycket .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147262.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.