Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur hindrar jag en Break-in på en Honda Accord?

Om du någonsin blivit utsatt för stöld i någon form, du vet att det kan vara en skrämmande och frustrerande upplevelse. Inte bara är det jobbigt att återvinna stulna föremål och hantera försäkringsbolag, men det kan också vara förvirrande att veta att en främling har rifled genom dina personliga tillhörigheter. Med bilar, kör du den extra risk att själva fordonet stulet. Lyckligtvis finns det flera enkla åtgärder du kan vidta för att förhindra bil inbrott, speciellt med icke-lyx modeller som Honda Accord. Saker du behöver
Bil med arbetande lås
Väl upplysta, hög trafik uppställningsplats
fordonets säkerhetssystem
Visa fler instruktioner
Low-Cost Tips

1 Hitta en säker parkering garage att parkera bilen, om möjligt

Park din Honda Accord eller annan bil i en väl upplyst område med mycket trafik eller synlighet. Det är ännu bättre om du kan hitta ett säkert parkeringsgarage eller liknande struktur. Undvik out-of-the-way platser som gränder, eller stadsdelar som är kända för hög brottslighet eller inbrott.
2

Låsa din dörrar och fönster. Även om detta kan verka som sunt förnuft, vissa uppskattningar tyder på att så många som en fjärdedel av alla fordon lämnas olåst. Också, dubbelkolla att vara säker på att fönstren är helt stängda, eftersom något spruckna fönster frikoppla sensorerna i vissa billarm. Addera 3

Håll din bil snyggt och dölja alla varor (särskilt elektronik eller livsmedel) som kan vara lockande för tjuvar. Utseendet på prydlighet kommer att ge intryck av att du är flitig om bilens säkerhet, och omvänt, inbjuder slarv stöld eftersom det ser ut som om du inte bryr dig. Också sätta några större värdesaker i bålen, vilket är mycket svårare att pop öppna.
Investera i säkerhet
4

Köp en pålitlig bil larm eller varning. Många bilar nu är utrustade med sådana system, så forskning de alternativ som finns för dig innan du köper en bil. Ju högre, desto bättre - det kommer att skrämma bort potentiella tjuvar. Även köpa en låsanordning för ratten som är klart synlig från utsidan av bilen.
5 Installera ett inconspicous ljudsystem för att förhindra inbrott p Om du ska installera en anpassad ljudsystem, utrusta det ska vara så diskret som möjligt. Kontrollera din försäkring för att vara säker på att sådana tillägg är täckta. Också köpa ett anpassat system med en löstagbar frontpanel för att ta med dig när du lämnar bilen.
6

Använd en elektrisk gravör att skriva ramnumret (VIN) på dörrarna eller fender på din bil. Om din bil blir stulen, kommer detta att göra det svårare för tjuvar att sälja bilen, och kan avskräcka dem från att stjäla det i första hand.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147261.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.