Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Elektroniska bilnycklar Arbete ?

Den traditionella formen av bilnyckel kallas en nyckel mästare lås . Det fungerar helt enkelt genom att placeras i tändningslåset , alltså koppla ur rattlåset . Elektroniska nycklar fungerar lite annorlunda , med hjälp av ny teknik för att kommunicera med din bil . Identifiering

En elektronisk bilnyckel fungerar på grund av chip i den . Eftersom detta chip är ett " passivt chip , " det inte kräver något batteri för att driva den . När du sätter den elektroniska nyckeln i tändningslåset för din bil , erkänner bilens dator den specifika koden inbäddade i chippet .
Säkerhet

Elektroniska nycklar har potential att erbjuder två funktioner - tillgång till ditt fordon och säkerhet . Snarare än att köpa en dyr larmsystem , är elektriska nycklar typiskt med en panik-knapp som förvandlar din bils horn . Vare sig i ditt hem eller ensam i en parkeringsplats , kan denna betydande buller gå en lång väg mot att skydda din person eller din egendom .
Varningar
p Om eventuella skador uppstår på chipet , med all sannolikhet , kommer du inte att kunna starta bilen . På grund av den känsliga och privilegierad information på chipet , måste du gå igenom biltillverkare att ersätta nyckeln .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147251.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.