Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Kalifornien lastbilfärdväg Lagar

The California Truck Advisory Network har utvecklats eftersom lastbilar inte kan förbjudas att köra på vägarna i Kalifornien . Kaliforniens lastbil rådgivande rutter har uppdaterats för att inkludera linjer som skapats på grund av den federala Surface Transportation Act från 1982. Typer
p Det finns ett antal lastbilar linjer som finns i Kalifornien , inklusive hjälp Surface Transportation Act rutter färgade gröna på kartor och lokala vägar lastbil färgad blå . Kalifornien lastbil rådgivande vägar innefattar gula rådgivande linjer , svarta vägar och röda vägar .
Yellow

Lastbilar över 40 fot lång rekommenderas att undvika gula linjer . Om ett högsta lastbil längd rekommenderas , är föraren av en lastbil mindre än den rekommenderade längden fortfarande ansvarig för farlig körning , som korsar mittlinjen .
Fler destinationer

Lastvagnar får använda alla motorvägar i Kalifornien utom de som har särskilda begränsningar för längd, vikt och antal axlar . Vägar i Kalifornien som har särskilda begränsningar för vilken typ av lastbil inte tillåtet på vägen är rödfärgade på kartan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147249.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.