Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Indiana lag mot skräppost bilar

junked , övergivna och skrotbilar är fula när de lämnas i en stadsdel och ibland kan gå till bättre användning av någon som är villig att fixa det . I Indiana , är det tillåtet att ta bort skräp fordon och eventuellt göra anspråk på dem . Identifiering

Indiana lag mot skräppost bilar är i avsnitt IC 9-22 underhålls av Office of Code Revision Indiana lagstiftande Services Agency . Junked bil lagen gäller inte för golfbilar , nya bilar eller de som ligger i ett skrotupplag .
Funktioner

En bil anses vara övergiven efter det sitter på din privata egendom eller på allmän plats för mer än 72 timmar , beroende på Indiana Bureau of Motor Vehicles ( BMV ) . BMV kommer att sätta en kvarstad på bilen och lägga den till försäljning vid en offentlig auktion .
Tip

vem bogserar bilen måste utföra ett nationellt kolla på chassinumret för att kontrollera att den inte är stulen . Dessutom måste säljaren sätter ett meddelande om försäljningen av bilen i en verifierad tidningen . Ett skräp bil kan inte säljas förrän efter 30 dagar från det att den har tagits bort från fastigheten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147224.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.