Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Gör-det-själv Auto Emergency Kit

Tänk dig att i en tom parkeringsplats, ditt bilbatteri är dött och så är din mobiltelefon. Eller kanske du är strandsatta längs interstate med en punktering och ingen kan hjälpa. Var beredd på det oväntade genom att ha ett kit auto nödsituation. Du kan sätta ihop en själv. Placera objekt i en väska och hålla den i bagageutrymmet. Du kan köpa första hjälpen objekt, vatten, granola barer och en behållare på ett apotek. Alla andra auto nödsituation kit poster, inklusive väska, kan köpas på en bil leverans butik. Saker du behöver
AUTO OBJEKT Emergency Kit:
Hazard triangel eller vägkanten bloss
Ficklampa
Motorolja
frostskyddsmedel
startkablar
Aerosol däck sealer
lufttrycksmätare
Blanket
Flaskvatten
granolastänger
First Aid Kit POSTER (Dessa poster bör hållas i en metallbehållare med lock eller vinyl påse):
Handdesinfektion
Vinyl handskar
Bandage
Slingervävnader
Tejp
Antiseptisk kräm
Antibiotika salva
Omedelbar is och värme komprimerar
Sax
Aspirin
Visa fler instruktioner

1

Köpa auto-relaterade artiklar från en automatisk leverans butik. Använd fara triangel eller vägkanten nödraketer på natten för att varna andra förare av din närvaro längs vägarna. Du bör också använda farliga trianglarna under dagen i områden som är mörka, såsom underjordiska parkeringshus. Använd ficklampa för att hantera nödsituationer på natten eller för att se i områden som inte är väl upplyst, t.ex. i handskfacket, under bilen eller under huven på bilen där du kan behöva byta vätska eller ladda batteriet.

Använd ett däck tätningsmedel och uppblåsningsanordning för en snabb fix för en punktering. Genom att använda denna typ av produkt kan däcket tillfälligt fixeras och sträcka på en kort sträcka. Dock kommer däcket att behöva professionellt repareras eller ersättas så snart som möjligt. Innan du hämtar tillbaka på vägen, använd lufttrycksmätare att kontrollera trycket i alla däcken, eftersom det ändrar enligt en mängd olika faktorer, däribland vädret. Se bilens instruktionsbok för korrekt uppblåsning specifikationer.
2

köpa din första hjälpen kit medicinska förnödenheter från ett apotek. Använd dessa poster för att hantera mindre medicinska nödsituationer, såsom skrubbsår, blåmärken och huvudvärk. Använd handdesinfektion eller vinyl innan du deltar i någon annan. En filt, vatten och granola barer kommer att vara en tröst tills du kommer till din destination eller tills hjälp anländer.
3

Placera din kit Auto nödsituation i en väska och hålla den i bagageutrymmet på din bil. Den första hjälpen kit bör förvaras i en separat behållare, företrädesvis en metallbehållare med ett lock eller en vinyl påse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147223.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.