Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Lagar om Ridning i en lastbil säng

Ett antal stater har etablerat lagar när det gäller ridning i områden fordonets last, inklusive baksidan av en pick-up truck. Många av dessa lagar är avsedda att skydda barn. Farorna med Ridning i en lastbil säng

Federal trafiksäkerhet och normer fordon kräver att passagerarutrymmen utformas på ett sådant sätt att de ger skydd för passagerare i händelse av en krasch. Passagerare i en lastbil eller någon plats utanför passagerarutrymmet i ett fordon kan lätt kastas ut vid relativt låga hastigheter. Sängarna av lastbilar är konstruerade för att transportera gods och är inte utformade för att ge skydd till människor ridning på dessa områden i händelse av en krasch.
Stater med restriktioner

Trettio delstater och District of Columbia har infört lagar som begränsar åkande från ridning i områden fordonets last såsom lastbil sängar. Medlemsstater som har begränsningar inkluderar: Arkansas, Kalifornien, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Hawaii, Kansas, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Missouri, Nebraska, Nevada, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, Ohio, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Virginia och Wisconsin.

Endast nio stater, däribland Kalifornien och New York, tillämpa restriktioner på ridning i lastbil sängar till alla åkande oavsett av ålder. De flesta stater begränsar lagar som rör ridning i lastbil sängar till minderåriga bara. Till exempel, Louisiana, Massachusetts och Tennessee tillämpa restriktioner för barn under 12 år, medan flaket regler i Maine endast gälla för de ombordvarande 18 och yngre.

Undantag statliga restriktioner finns i de flesta jurisdiktioner. De vanligaste undantagen är så ridning i lastbil sängar för jordbruksverksamhet, utföra arbetsuppgifter, delta i en parad, ridning i slutna lastutrymmen eller när fasthållningsanordningar installeras i botten av lastbilen. Den Insurance Institute for Highway Safety upprätthåller en up-to-date karta som beskriver gällande regler i varje stat, samt eventuella undantag som kan gälla (se Resurser).
Infört några restriktioner

Följande länder har inte etablerat statliga lagar reglerar passagerare ridning i lastbil sängar: Alabama, Alaska, Arizona, Delaware, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Minnesota, Mississippi, Montana, New Hampshire, North Dakota, Oklahoma, South Dakota, Vermont, Washington, West Virginia och Wyoming.

Medan vissa stater inte kan ha begränsningar för ridning i lastbil sängar, bilbältesanvändning och barn lagar fasthållningsanordningar kan tillämpas på människor ridning i lastbil sängar i alla stater. Du bör rådgöra med lokala brottsbekämpande om eventuella begränsningar avseende ridning i lastbil sängar i ditt tillstånd. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147216.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.