Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Installationsinstruktioner för K-9 150 Car Alarm

K-9 150 billarm, utformad för att hjälpa till att förbättra fordonets säkerhet, är utrustad med många programmerbara funktioner. Installation av denna produkt är liknande den i andra K-9 larm. Med några få verktyg och rätt instruktioner, kan du hjälpa till att göra ett fordon säkrare och säkrare med denna bil larm. Saker du behöver
Skruvmejsel
Maskin-gängat
fästelement
Visa fler instruktioner
1

Demontera handskfacket, och montera den viktigaste styrmodulen bakom instrumentbrädan. Fäst den med de medföljande skruvarna med en skruvmejsel. Öppna huven på bilen, och hitta en plats för att installera sirenen ifrån den extrema värmen i motorn och grenröret. Placera sirenen i ett område som har en fast monteringsytan och kommer inte att vara tillgänglig för en tjuv. Pekar det nedåt för att förhindra fukt från att samla in det och för att förbättra ljudet spridning.
2

Anslut kablarna i säkerhetssystemet till det fordon med rätt kontakter eller kontakter. Fäst den gula ledningen på tändningslåset sele till den primära tändsystemet. Hitta rätt tråd på selen switch, och skarva den gula ledningen till det.
3

Crimp den svarta kabeln på metallramen på fordonet med en maskin-gängat fästelement. Anslut den röda kabeln på tändningslåset.
4

Anslut den bruna kabeln direkt till bilens signalhorn brytarledning, och bifoga de vita trådarna till varje parkeringsljus krets. Fäst de gröna trådarna till några kablar i bilen som är gemensamma för alla växlar dörrtappen, upprepa samma procedur för den violetta kabeln
5

Fäst den blå tråden till ett ljus i bagageluckan. eller bagageutrymmet. Inspektera alla kablar för att försäkra dig ansluten dem ordentligt. Koppla in strömmen dörrlåset interface port. Sätt tillbaka handskfacket och testa larmet att se till att den fungerar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147207.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.