Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder en industriell najningsstyrkan Ratchet Down

industriell styrka Spännband-downs är tillverkade för att dra tunga laster långa sträckor. Dessa "spärr remmar" är producerade för att öka säkerheten och förhindra skador på lasten bogseras. Banden är 2 inches bred för att uppfylla DOT normer för många stater och finns i 8-fot-och 12-fots längder. Industriell styrka spärr spännband är en idealisk investering för människor som kommer att transportera olika typer av last. Dessa band kan du dra liten last som kylskåp och gräsmatta utrustning samt bilar och lastbilar, till skillnad från andra band som inte är gjorda för tunga arbeten. Instruktioner
1

Wrap axeln-loop del av tie-ner runt axel på fordonet. Denna del är täckt med en dyna för att undvika skrapning och skrapning av en detaljerad lack under transporten. Kroken kommer svepa tillbaka runt till ett tungt metallspänne för fastsättning. Den tunga metallspänne förhindrar glidning och flytta medan du transportera fordonet.
2

Justera axel-slingan som behövs med hjälp av den inbyggda slide mekanism. Industriell styrka spännband tillverkas för många olika scenarier, och dessa band kan du justera olika delar för en skräddarsydd passform. Spärren delen av industriell styrka
3

Hook tie-down till en säker plats på släpvagnen. Sträck ut resten av tie-down bandet och se till att den är fri från veck eller vridningar. Sätt i ena änden av bandet i Ratchet spolen och dra bältet tillbaka mot sig själv. Justera remmen så att det är ännu på botten och toppen för att förhindra knop i ratchet spolen.
4

Fatta spärrskaft och dra upp snabbkopplingen säkerhetsspak. Flytta handtaget fram och tillbaka för att buffra upp tie-down bandet. Fortsätt ratcheting remmen tills Fastsurrning är säker. Upprepa stegen för varje industriell styrka Ratchet tie-ner som behövs för att på ett säkert sätt tar in gods.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147205.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.