Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Effekt Fönster Säkerhet

Elektriska fönsterhissar är källan till många dödsfall och skador varje år . Det är lätt att slå på fönstret knappen av misstag , vilket kan göra att stänga på en hand , finger , eller ens nacke . Barnsäkerhet

nr 1 sätt att hålla ditt barn från att träffa en switch power fönster av en slump , är att ha dem bilbälte korrekt , eller se till att de är säkert i en korrekt installerad bilbarnstol . Också , instruera dem att aldrig leka med fönstret växlar . Lås fönstret tillbaka kontroller om din bil kan du göra det .
Säkerhetsbrytare

äldre modell bilar , är den elektriska fönsterhissen växlar infälld i dörren , nära armstödet. Eftersom dessa omkopplare är känsliga , är det lätt att utlösa en av misstag. Nyare bilar har fönstret växlar placeras högre upp på dörren , där de är svårare att slå av en slump . De är också utformade så att för att stänga fönstret , måste du dra upp på switchen .
Statistik

2007 , den senaste år studerade , fem människor dödades i USA genom kvävning på grund av strömavbrott fönster fel eller missöde , enligt National Highway Traffic Safety Administration . Samma år , var 2000 personer skadades av elektriska fönsterhissarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147194.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.