Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar en automatisk GPS Tracking System

Bil-spårning enheter är mycket praktiskt för ägarna att hitta sina bilar om stulna, eller för föräldrar som försöker att hålla koll på sina barn. Företagare kan använda dem för att spåra deras leverans lastbilar och hålla ett öga på sina förare. Orsakerna bakom att använda en GPS varierar, men målet är detsamma: att veta var fordonet är vid alla tidpunkter. En bil-tracking enhet är ett oumbärligt verktyg vid övervakning av en bils läge är nödvändigt. Saker du behöver
GPS Laptopbatterier
Magnetisk case
Visa fler instruktioner
1

Besök flera återförsäljare och välja den bästa märke av bil GPS-enhet för din bil. Eftersom du kommer att installera det själv, är en batteridriven GPS-enhet bäst. Köp en magnetisk, väderbeständig fall att bidra till att förhindra spårning enheten utsätts för väder och vind.
2

Välj en plats på din bil var du vill installera tracking enhet. Med tanke på att du kommer att använda en magnetisk fall kommer du att ha flera alternativ bland flera metalliska områden på bilen. Det är bäst att placera enheten på en undanskymd yta som inte är lätt fläckig eller lättillgängliga. Några av de vanligaste platserna flesta installerar dessa enheter är handskfacket, under huven, under bagageluckan och på bilens chassi.
3

Placera smeter i spårning enheten. De smeter bör pågå under 30 till 45 dagar innan du behöver byta dem, om du inte använder litium varumärke. Dessa kommer att ge längre användas innan det behöver bytas ut. Slå på GPS-enheten och kontrollera att den överför information till systemet-övervakningsenhet.
4

Placera GPS-tracking enhet på området för den bil du valde i steg 2. Se till att ytan är metalliskt så att enheten kommer att fästa ordentligt. Det bör finnas en stor, stark magnet längst ner på ärendet som fäster på metallram och bildar ett starkt band mellan er två. Se till spårning enheten inte är i ett område av bilen där flygande skräp och flytta delar av bilen kan skadas.
5

ta bilen för en provkörning. Har en vän eller familjemedlem titta på övervakningsanordningen och test som skickar och tar emot informationen korrekt. Även på vägen, dra över efter en kort sträcka och dubbelkolla att enheten fortfarande är ansluten och limmas fast. Ring din partner och be honom att bekräfta övervakningssystemet fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147170.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.