Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Instruktioner för en Viper Remote Starter

The Viper Fjärrstart systemet startar automatiskt din bil för dig om du trycker på en knapp på din nyckelring . Denna funktion gör att du kan värma upp din bil på vintern utan att gå utanför , eller starta din bil om du kämpar för att lasta matvaror eller andra förpackningar . Använda Viper Fjärrstart systemet kan du även justera temperaturen i bilen och ställa in en viss tid för din bil att köra innan den stängs av automatiskt . Instruktioner
1

Tryck på " Program " -knappen på baksidan av fjärrkontrollen för att komma till programmeringsläget . Använd knapparna på fjärrkontrollen för att ange den tid du vill att din bil att köra --- 12 , 24 eller 60 minuter . Du måste slutföra programmeringen innan du använder ditt system , du kan ändra programmeringen när som helst köpa 2

Tryck på sändarens knapp två gånger inom tre sekunder för att påbörja processen . . ( Sändaren knappen är den stora , stora knappen kommer du att trycka på för att starta bilen . ) Din bil lampor blinkar , signalerar att din bil kommer att börja i cirka fyra sekunder .
3

Get i bilen , och sätt in nyckeln i tändningslåset facket . Vrid den till " On " läge , men försök inte att starta bilen , vilket bara kommer att orsaka de redskap för att slipa på din motor .
4

Tryck på bromspedalen för att stoppa fjärrstart systemet. Du kan sedan vrida nyckeln att förvandla din bil på och köra iväg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147166.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.