Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Installationsinstruktioner för Auto Page Larmsystem

Auto Page larmsystem är tillverkade av en av de mest etablerade säkerhetsföretag i USA. Auto Page larmsystem är utformad med olika säkerhetsfunktioner för att skydda din bil från stöld. Några av de många funktionerna är starter inaktivera utgång, passiv beväpning, bilen locator funktion och backup minnessystem. För att dra nytta av dessa funktioner, är det nödvändigt att du vet hur man installerar Auto systemet Page larm. Instruktioner
1

Vrid tändningen till avstängt läge innan du påbörjar installationen. Sätt violett-färgade kabeln från solenoiden trådarna --- en spole av tråd lindade runt ett rör --- på startmotorn cut relä, som ligger i tändningslåset sele.
2

bort de 2 till 20 ampere säkringar, fäst sedan den röda strömkabeln till makten tråd för din bil, som ligger i tändningen sele.
3

Sätt den gula ledningen från sex stift sele med tändningen tråden och fäst ihop dem. Ibland finns det två tändkablar. Om detta är fallet, bifoga den rosa kabeln från sex-pin kontakt till andra tändningskabeln.
4

Ta tillbehöret tråd för klimatsystemet för din bil och koppla den till den bruna ledningen .
5

Lokalisera den vita kabeln och anslut den till parkeringsljus tråd, som är ansluten till bilens strålkastare switch. Den vita kabeln ska fästas på någon metalldel på bilens ram.
6

Lokalisera den röda kabeln som kommer från sirenen och bifoga det till den röda tråden. Den svarta kabeln från sirenen ska fästas bilens chassi. Den röda strömkabeln bör fästas på bilens batteri.
7

Sätt lysdiod på instrumentpanelen och sedan ansluta kabeln från den till styrenheten. Den orange kabel från fem-stifts mini sele bör bifogas orange kabel från styrenheten. Den vita kabeln från mini selen ska fästas vid takbelysning styrutsignalen tråd.
8

Sätt rosa tråd och fabriken larmet ihop och fäst dem. Den grå kabeln ska fästas lastbilen Reläskyddsutgång tråd för din bil. Den blå tråden bör fästas vid ingången tråd för bilens huv /trunk pin switch.
9

Montera antennen och koppla den svarta kabeln från selen till antennen. Fäst den röda kabeln till styrenheten. Du kan nu testa dina Auto systemet Page larm för att säkerställa att den fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147162.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.