Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man hittar till vem ett bilen tillhör

Det är svårt att avgöra vem som är ägare till en bil. Men, om du har någon information att identifiera fordonet, såsom en registreringsskylt tagg eller chassinummer, kommer dina odds förbättras avsevärt. För under $ 50, kan du få information om ägarens namn, telefonnummer och adress för fordonet. Saker du behöver
registreringsnumret
Fordonets identifieringsnummer Alicante Telefon
Datorer
Visa fler instruktioner
1

Skriv ner taggen registreringsskylt nummer eller fordonets identifieringsnummer. Försök att få information gratis om du har blivit utsatt för ett brott som innebär en person som kör fordonet i fråga.
2

Ring eller personligen gå in i din lokala avdelning av motorfordon kontor. Informera DMV arbetaren som du har varit inblandade i en olycka eller hit-and-run incident med ägaren av fordonet i fråga. Kopiera informationen ner och ge det till myndigheterna. Som ett alternativ, kontakta din lokala polisstation och prata med en utredare. Berätta för henne omständigheterna så att hon kan hitta bilens ägare.
3

Gå till carfax.com. Skriv i VIN under "Starta din sökning" rubrik. Klicka på "Hämta Carfax." Skriv in dina uppgifter och faktureringsinformation. Betala avgiften, vilket är ungefär $ 35 för en rapport med ett kreditkort. Vänta så du får rapporten inklusive ägaren historia.
4

Gå till en online-sökning företag eller online-register sökföretag. Skicka in din personliga och faktureringsinformation. Betala ca $ 50 för användning av tjänsten, beroende på företaget. Läs rapporten som innehåller ägarens namn och eventuell adress.
5

Kontrollera området där brottet begicks, om du inte har en VIN eller registreringsnummer. Leta efter eventuella videokameror från lokala företag eller trafikljus kameror. Kontrollera med ägaren av kameran och frågar om de kan dra säkerhetstejp och skriva ner ägarens registreringsnumret. Lämna denna information till de lokala myndigheterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147159.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.