Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar en tracking enhet i en 2005 Toyota

Det finns olika skäl till varför du kanske vill installera en tracking enhet i 2005 Toyota bil. Du kan vara en företagare som är intresserade av att hålla koll på tillgångar, en orolig förälder som gillar att veta var dina barn är när de har lånat bilen, eller du kanske bara vara fråga om bilstölder och vill kunna spåra bilen om den blir stulen. Installera en global positioning system, eller GPS, kan du hålla koll på din Toyota i realtid från en dator. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling Working SIM-kort
Visa fler instruktioner
1

Välj typ av GPS-system som kommer att vara rätt för dig. De flesta icke-påträngande och diskret alternativet kommer att vara en liten batteridriven enhet som ansluts till en cellulär signal och rapporterar fordonets position tillbaka till datorn. Det är möjligt att ha en GPS-systemet hårt fast i din Toyota som rinner av sitt batteri, men det är en dyrare och påträngande alternativ. Du kan köpa dessa produkter på nätet och från vissa garage. Du kommer också att behöva köpa rätt typ av batterier om enheten inte kommer med dem.
2

bort enheten ur förpackningen och sätt i batterierna.

3

Anslut din enhet till en cellulär signal. För moderna trackers, bör detta vara bara en fråga om du sätter i ett fungerande SIM-kort.
4

montera din enhet. Vissa GPS fordon trackers kommer i ett magnetiskt hölje, så att du kan fästa enheten på ett diskret område, såsom bilens undersida. Andra kommer att behöva vara gömd inuti bilen. Vissa kan också behöva placeras i en viss del av bilen för optimal signalstyrka.
5

Förvandla din tracking enhet på och se till att den sänder en signal.
6 < p> Ladda program som eventuellt följde med trackern på datorn du planerar att följa den från. Detta kommer inte att vara nödvändigt med enheter som använder web-baserad spårning applikationer.
7

Öppna din mjukvara eller webbaserad applikation och testa enheten. Du måste ange ett lösenord och produktinformation vill sjunga den här.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147156.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.