Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Om NCAP protokollet

NCAP är en förkortning som har två primära användningsområden . Den mest framträdande användningen av NCAP hänvisar till New Car Assessment Program , ett amerikanskt protokoll som styr krocktester av bilar och lastbilar . Identifiering

När du köper en ny bil , den har en säkerhets rating av fem möjliga stjärnor . Denna Betyget styrs av New Car Assessment Program . Den NCAP faller under jurisdiktionen av National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) , vilket i sig är en del av US Department of Transportation .
Funktion

NHTSA har varit crash - provning av fordon sedan 1978 . Resultaten av dessa krocktester släpps till allmänheten att hjälpa till att öka medvetenheten om den relativa säkerheten i nya fordon . Under de senaste tre decennierna , har säkerheten i nya fordon förbättrats dramatiskt som ett direkt resultat av dessa tester . Standarder som används i NCAP protokollet uppdaterades senast under första halvåret 2010 .
Annan användning

NCAP också kan hänvisa till ett nätverk som kan Application Processor . Ett nätverk som kan Application Processor är en anordning som används som en " nod - controller " i en multipel nod datornätverk .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147150.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.