Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur fly från en Trunk

Komma inlåst i bagageutrymmet på en bil inte bara råkar karaktärer i filmer och romaner brottslighet. Enligt Barn och bilar, en ideell barnsäkerhet organisation, mellan 1972 och 2004, var mer än 1000 personer i USA inlåst i bagageluckan på en bil. Oavsiktlig trunk inneslutning är vanligare än avsiktliga brottsliga infångning. Men även om det är sällsynt, att bli instängd i en stam är farlig, så att veta hur man fly kan vara livräddande information. Saker du behöver
Sko
Skruvmejsel
Crowbar
Visa fler instruktioner
1

Fokusera på dina andetag. Andas in och andas ut långsamt. Oroa dig inte om att köra slut på luft, bil stammar är inte lufttäta och har tillräckligt luftflöde för dig att andas bekvämt. Det är viktigt att vara lugn, om du hyperventilera och förlorar medvetandet, kommer du inte att kunna hjälpa dig
2

Kontrollera området runt spärren för trunk release,. Vanligt, det är en liten fluorescerande handtag. Om du inte hittar något där, kör händerna längs hela ytan av stammen, mycket uppmärksam på kanterna och dra i handtaget när den hittas. Från och med 2002 kräver lagen alla nya bilar att ha en trunk-frigöringshandtag i bagageutrymmet.
3

Riv klädseln från bakluckan s golvet på förarsidan. Nå i det och känner för en kabel, om du tycker det, dra kabeln mot framsidan av bilen. Många nya bilar har en trunk-spaken nära förarsätet, och dess kablar nästan alltid köras under förarsidan.
4

Brace själv och sparka väggen som skiljer stammen från baksätet. Stomp med hälen på skon för maximal skada. I vissa bilar är några hårda sparkar nog att bryta igenom skiljeväggen och in i bilens interiör.
5

Sök stammen för verktyg. Leta efter en skruvmejsel, kofot, däck järn eller metallstav eller stolpe. Sätt i ena änden av verktyget i springan under spärren. Använda hävstång, tryck ner och försöka bända stammen öppen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147148.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.