Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur till Spår bilstöld

Enligt Mademan hemsida, är en av de bästa verktyg som du kan använda för att spåra en stulen bil sunt förnuft. Istället för panik, tänka logiskt och rationellt, med början från den punkt den blir stulen tills du lyckas återställa den. Tekniken har gjort det mycket mer komplicerat för auto tjuvar att komma undan med en stöld, stilla, måste du vara snabb i att ta alla nödvändiga åtgärder för att återställa din bil. Instruktioner
1

Samla identifierare som hjälper spåra stöld. Efter att ha köpt en ny bil, ta detaljerade bilder av auto, notera ramnumret, skriva ner sitt märke, modell och år. Notera också annan specifik information över tiden, exempelvis bilens bucklor efter en olycka.
2

Kontakta polisen så fort du hittar bilen saknas. Ju tidigare du meddela dem, desto större är chanserna till återhämtning. Lämna in en rapport och se till att du får en kopia. Också berätta för polisen om bilen är utrustad med en GPS-tracking system.
3

Kontakta din GPS spårning företaget om du har registrerat dig för sina tjänster. Bolaget kommer att påbörja följoperation omedelbart genom att aktivera tracking system installerade på bilen. De kommer då att finna sin plats på en realtid kartan.
4

Place affischer och flygblad runt kvarteret. Inkludera en märkbar bild av bilen och ytterligare viktiga uppgifter. Ge dina kontaktuppgifter. Om möjligt, erbjuda en belöning för den som kan leda dig till bilens återvinning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147096.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.