Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man väljer en unge hjälm

Åka motorcykel kan vara en spännande upplevelse, och barnen kan njuta av denna aktivitet också. Som med vuxna, bör barnen alltid ha en skyddande hjälm på när man rider en motorcykel. Att veta hur man kan plocka ut den perfekta hjälmen för ett barn som planerar att köra en motorcykel kan hjälpa dig att få dem på denna cykel, och samtidigt hålla dem säkra i processen. Instruktioner
en

Försök på en variation av hjälmar. Hjälmar ska sitta tätt i sin passform, men inte för hårt till den grad att de är obekväma eller för mycket tryck appliceras på ett område. Ditt barns hud bör flyttas när hjälmen flyttas fram och tillbaka på sitt huvud, men du bör också kunna passa två fingrar mellan hjälmen och ditt barns huvud.
2

Välj tre hjälmar som du och ditt barn vill från butikens utbud. Lägg varje hjälm på ditt barns huvud med den säkrade bandet och försöka dra bort det försiktigt genom att ta tag i baksidan av hjälmen och dra den framåt över ditt barns huvud. Om hjälmen glider detta sätt är det inte rätt passform eller säkert för ditt barn att bära, eftersom detta innebär att det kan glida i en olycka.
3

Kontrollera ytan på hjälm eller hjälmar du funderar på en Department of Transportation klistermärke för certifiering. Department of Transportation kör en serie tester på olika märken av hjälmar för att försäkra att de når alla säkerhetsstandarder inklusive stötdämpning och positionering.
4

Be om råd från butik anställd. De flesta idrottsliga eller motorcykel anställda butikschefer har utbildning och erfarenhet av montering och välja rätt hjälm, så att de kan titta på de alternativ du funderar på och ge råd.
5

Fråga ditt barn om deras åsikt. Efter att hitta några hjälmar som passerar de tidigare säkerhetsstandarder, nu kan du fokusera på utseende. Bestäm med ditt barn vad de ser ut som det bästa från ditt val och köpa det som valts i enlighet med detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147081.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.