Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Är översållad Vinterdäck Legal i Clark County , Nevada ?

En fordonets däck är en viktig faktor när man förbereder sig för att köra i snö och is och några förare får använda däck som är avsedda för dessa förhållanden . Nevada lag reglerar vilken typ av vinterdäck som kan användas på de statliga vägarna . Nevada Lag

Nevada , däribland Clark County , dubbade vinterdäck är lagliga , men bara från oktober till april . Resten av året är de olagliga . När skrivit , t.ex. på bergspass , är användningen av vinterdäck eller kedjor obligatoriskt .
Alternatives

Nevada lag gör däck tillstånd snö med volfram dubbar som tar upp högst tre procent och tråd dubbar som uppgår till högst fem procent av ytan av däcket som kommer i kontakt med vägen . Detta är den typ av vinterdäck som är tillgänglig från Nevada däckåterförsäljare slirskydd är också tillåtet , liksom draglinorna , som är metallprodukter kablar inlindade i stålhylsor .
Säkerhetsaspekter < br >

-runt-däck är inte samma sak som vinterdäck . Vinterväder kan resultera i slick körförhållanden och vinterdäck har däckmönster och sajpningar utformade för att greppa vägen bättre . Flexibiliteten i vinterdäck bidrar också till deras ökad dragkraft .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147079.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.